Doneer nu qxif-angle-right

Op 19 mei 2015 mocht Jacob Veenstra, vertegenwoordiger van Stichting STOPhersentumoren.nl een cheque in ontvangst nemen van de kinderen uit groep 8B van de Openbare Basisschool Ter Borch. Zij hebben de afgelopen maanden maar liefst € 2.700,- bijeen weten te verzamelen.

SchoolchequeOBSterborg“De kinderen waren zeer gemotiveerd”, vertelt meester Michiel Knol, “er is een sponsorloop gehouden, er zijn koeken verkocht, cup cakes en brownies gebakken, sleutelhangers geknutseld en verkocht, flessen ingezameld en ga zo maar door. Ook uit andere groepen van de school zijn er bijdragen geleverd”.

“Dat er gekozen is om voor Stichting STOPhersentumoren.nl geld in te zamelen is niet zomaar. Eén van de meisjes uit groep 8B, Marit, heeft vorig jaar haar vader verloren aan een hersentumor. In maart dit jaar was dit precies een jaar geleden en daarom hebben we er voor gekozen om met Pasen het hoogtepunt van de actie te laten plaatsvinden met een Paasmarkt en een sponsorloop. De groepen van haar zusjes hebben ook mee geholpen, evenals de groepen van twee jongens van onze school die ook hun vader hebben verloren aan een hersentumor,” aldus meester Michiel.

Stichting STOPhersentumoren.nl is trots op het resultaat wat deze kinderen met elkaar hebben weten op te halen en wil alle kinderen, leerkrachten, ouders, iedereen die heeft meegeholpen en natuurlijk alle donateurs, ontzettend bedanken.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!