Doneer nu qxif-angle-right

DijkNaturalCollectionsZaterdag 20 juni opende Dijk Natural Collections hun nieuwe pand aan de Grutto 7 te Coevorden. Bij de opening werd gevraagd om in plaats van cadeaus een donatie te geven voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Dit resulteerde in een prachtige bijdrage van € 4.120,-. De directie van Dijk Natural Collections rondde dit bedrag nog af en maakt aan de stichting over een donatie van € 5.000,-

ChequeDijkNaturalCollection

Dijk Natural Collections koos ons als doel omdat er voor hersentumoren weinig aandacht is van andere stichtingen, maar het wel een zeer ernstige zaak is en dus veel aandacht verdient. Wim Dijk verteld verder: "Ook is er vanuit de Stichting STOPhersentumoren.nl zeer veel dankbaarheid richting de gevers en de gehele opbrengst komt direct ten goede aan onderzoek en dit is bij andere stichtingen / goede doelen niet altijd het geval.":

Het bestuur van Stichting STOPhersentumoren.nl is wederom zeer blij met de geldelijke steun van Dijk Natural Collections en de awareness welke zij over hersentumoren aan hun achterban meegeven. Samen verschil maken. Dank jullie wel.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!