Doneer nu qxif-angle-right

MichelenRubenVeldkampklRuim 25.000 opgehaald met actie Times are Changing tijdens de marathon van Enschede. Deze marathon is de oudste van Nederland en vond dit jaar plaats op zondag 19 april. Met afstanden van 1, 5, 10, 21 en 42 KM is er voor elk wat wils. Hersentumorpatiënt Ruben Veldkamp stond met zijn team "Times are Changing" aan de start. Een groep van maar liefst 115 personen om geld op te halen voor onderzoek naar hersentumoren.

Op diverse afstanden, aan de start van deze marathon stonden 60 volwassenen en 55 kinderen, heeft het team gedaan wat het moest doen; de droom uit laten komen van Ruben Veldkamp.
Vorig jaar is er bij Ruben een kwaadaardige hersentumor gediagnosticeerd, maar ondanks de slechte levensverwachtingen, en de zware behandeling om het tij te keren wilde hij geld ophalen voor hersentumor onderzoek. Veel geld. Met een wakkere operatie achter de rug en 30 bestralingen verder, wist hij zondag binnen een uur de 11 kilometer te finishen. Het dreamteam "Times are changing", alle lopers samen, hebben een donatie opgehaald voor Stichting STOPhersentumoren.nl van ruim 25.000 euro. "TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK"

Dat Stichting STOPhersentumoren.nl trots is op deze kanjers moge duidelijk zijn.

Enschede5Enschede1kl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!