Doneer nu qxif-angle-right

ivy groupAan de Oudegracht te Utrecht is de Ivy Group bezig met de herontwikkeling van de voormalige Wolff Bioscoop. Een heel groot steiger doek met reclame laat de voorbijganger raden naar de werkzaamheden welke erachter plaatsvinden. Links onderaan staat het logo van Stichting STOPhersentumoren.nl met de vermelding dat de Ivy foundation met dit doek de stichting STOPhersentumoren.nl steunt. Geweldig hé!

De Wolff Camera bioscoop aan de Oude Gracht was sinds 1909 in gebruik als bioscoop. Het was de oudste nog functionerende bioscoop in Nederland en had twee bioscoopzalen met ruim 500 stoelen. De bioscoop verhuist in 2016 naar een nieuw te bouwen multiplexbioscoop bij de Jaarbeurs waardoor de huidige bioscoop overbodig wordt.

IVY Group is verantwoordelijk voor de herontwikkeling van de bioscoop. De voormalige entree en de bioscoopzalen worden getransformeerd tot twee winkels. In de bioscoopzaal is een verdieping gerealiseerd en het de monumentale panden worden van binnen en van buiten volledig gerestaureerd. De eerste fase van de herontwikkeling is in volle gang en nadert zijn voltooiing. Van ons mag het doek nog veel langer blijven hangen… : )

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!