Doneer nu qxif-angle-right

LangerakkerstactieLangerak IJzerwaren uit de Burgemeester Reigerstraat 39 - 41 te Utrecht gaat ook dit jaar met kerst hun etalage inrichten met modeltreinen. Op 5 december gaan de treinen weer rijden. Ieder jaar verkopen ze de wagons aan bedrijven in de buurt, en het geld wat ze hiermee ophalen is voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is Stichting STOPhersentumoren.nl.

De reden waarom Langerak dit jaar voor Stichting STOPhersentumoren.nl heeft gekozen, is omdat de zwager van Langerak een hersentumor heeft. Toeval is dat de medeoprichter van de Stichting STOPhersentumoren en hersentumorpatiënt Nico Faaij ook altijd bij Langerak in de winkel kwam. Al voordat hij een hersentumor had. Dat geeft Langerak IJzerwaren nog meer motivatie om de actie tot een succes te maken.

Langerak IJzerwaren zal zich inzetten om ook dit jaar heel veel wagonnetjes verkocht te krijgen, zodat daarmee een positieve bijdrage geleverd kan worden aan hersentumoronderzoek. Kom jij ook even in de winkel kijken?

 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!