Doneer nu qxif-angle-right

PostzegelSTOPhersentumorenMaak je eigen persoonlijke postzegel van Stichting STOPhersentumoren.nl 

Er wordt in Nederland niet specifiek gecollecteerd aan huis voor hersentumoren onderzoek. Ook wordt dit door onze stichting nog niet gedaan, omdat wij nog te klein zijn als organisatie. Toch zijn er talloze andere manieren waarop je kunt meehelpen meer geld op te halen voor hersentumorenonderzoek. Bijvoorbeeld postzegels versturen en/of verkopen! !

Bestellen doe je als volgt:

Ga naar: https://persoonlijkepostzegel.postnl.nl  Laad ons plaatje van de postzegel in, wat hieronder aan het artikel staat.

Met de pijltjes toetsen kun je postzegel roteren en de afbeelding exact in de postzegel plaatsen. Kies voor de Stichting STOPhersentumoren.nl zegel postzegel omtrek nummer 1, met grijze tekst. Kies als achter grond kleur een witte.

Bestel hoeveel je wilt hebben. Hoe meer velletjes je afneemt hoe goedkoper de postzegel wordt.  Bij een afname van 100 velletjes postzegels (er zitten 10 op een vel) is de kostprijs per postzegel gewoon normaal en komen er geen verzendkosten erbij.

Je kunt het velletje postzegels natuurlijk nog meer personaliseren door er de regel op te typen: Help mee met de hersenkankerbestrijding (o.i.d.).

Hoe kun je aan postzegels een opbrengst overhouden voor Stichting STOPhersentumoren.nl?

Maak een intekenlijst, zet op Koninginnedag een postzegel kraam op en/of ga met je postzegels langs alle familie, collega's, buren, vrienden, kennissen, werk, school, sportvereniging en verkoop ze per velletje voor bijvoorbeeld  12,50 euro. Vervolgens laat je je postzegels drukken bij TNT en houd je er een leuke donatie aan over. Het wordt nog leuker wanneer je de klas van je kind(eren) nichtjes en neefjes en buurkinderen er bij betrekt. (druppel-wordt-olievlek-effect) Hang er eventueel met gesponsorde cadeaus een wedstrijd element aan om het nog leuker te maken om als kind de meeste postzegels voor Stichting STOPhersentumoren.nl te verkopen!

Denk aan vroeger, aan de tijd dat je langs de deuren ging voor kinderpostzegels. Dit is een product wat iedereen nodig heeft en dan ook nog bestemd is voor het goede doel!
Succes!

PostzegelSTOPhersentumoren liggend

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!