Doneer nu qxif-angle-right

KO592017Voorzitter van Stichting STOPhersentumoren.nl, mevrouw Klaske Hofstee uit Driebergen, heeft dinsdagavond 5 september 2017 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt gekregen

door burgemeester Frits Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De uitreiking was tijdens het 10-jarig jubileum van Stichting STOPhersentumoren.nl.

Hofstee is sinds 2007 oprichter en voorzitter van Stichting STOPhersentumoren.nl. De stichting behoort na tien jaar tot de grootste financiers van neuro-oncologisch onderzoek in Nederland. Zij helpt met het financieren van vooronderzoek het goed opzetten van grote gerandomiseerde wetenschappelijke onderzoeken naar hersentumoren.

Haar verdiensten hebben zowel een nationale, internationale als mondiale uitstraling. Niet alleen is het werk wat zij verricht goed voor de Nederlandse hersentumorpatiënt, ook op internationaal niveau zijn de gevolgen van haar werk te merken. De onderscheiding werd ondersteund door artsen uit het VUmc Amsterdam, ErasmusMC Rotterdam, UMC Utrecht en de patientenvereniging Hersenletsel.nl.  

Klaske Hofstee is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!