Martin van den Bent ontvangt cheque voor hersentumor onderzoek.

Martin van der bent cheque hersentumor onderzoekMaandag 19 maart verrasten Michelle Penning en Danny Den Hartog prof. dr. Martin van den Bent van het ErasmusMC Rotterdam met een prachtige cheque van € 24.427,95.

Michelle is hersentumorpatiënt en onder behandeling bij prof. dr. van den Bent. Toen zij ziek werd kwam ze op de site van Stichting STOPhersentumoren.nl en leerde dat er veel te weinig geld is voor onderzoek naar hersentumoren. Ondanks haar ziek zijn hebben zij en Danny de schouders er meteen onder gezet. Samen met vrienden en familie hebben zij team Samen Sterk opgericht en zijn druk aan de slag gegaan met actie voeren.

Prof. dr. van den Bent is ontzettend blij met de cheque. Er is altijd te kort vaan financiering voor onderzoek naar hersentumoren. Acties zoals die van Michelle zorgen dat wetenschappers blijvend op zoek kunnen gaan naar oplossingen om te komen tot een betere behandeling.

Bestemmingsfonds Martin van den Bent

De donatie van € 24.427,95 is bijgeschreven op het STOPhersentumoren.nl onderzoeksfonds op naam van Martin van den Bent. Wil jij ook doneren of actievoeren zodat Martin van den Bent meer onderzoek kan doen naar hersentumoren? Start dan ook een actie op STOPhet.nl en zorg vervolgens dat die actie gekoppeld wordt aan dit bestemmingsfonds. Zo weet je zeker dat 100% van je donaties naar een goed onderzoek van Martin van den Bent gaat en kun je binnen een paar minuten beginnen met het digitaal werven van donaties met je eigen online betaalmodule. Wil je doneren aan onderzoek van Martin van den Bent dan kan dat via zijn bestemmingsfonds: www.STOPhet.nl/Martin_van _den_Bent

 

Steun onderzoek Martin van den Bent     Start een actie voor Martin van den Bent

Voer actie

Maak gratis en binnen een paar minuten een totaal eigen actiepagina met betaalmodule aan.

Laat iedereen zien waar je voor gaat en begin online donaties te werven op www.STOPhet.nl

StopBrains STOPhet actie voor stophersentumoren hersentumor onderzoek

Lotgenoten contact

Het is fijn om met anderen te praten die in soort gelijke situaties zitten.

facebookicon

STOPhersentumoren.nl heeft daarvoor de grootste lotgenoten contact groep. Klik HIER om daartoe toegang te krijgen.

Blogs

Lees de verhalen van onze bloggers, mensen die allemaal iets te maken hebben met hersentumoren.

Wat maken zij mee?
Van patiënt tot naaste, van onderzoeker tot arts. Iedereen kan bloggen. Lees of blog je met ons mee?

Klik HIER om naar de bloggers toe te gaan.

   logo hersentumor blogger blogs stophersentumoren