Doneer nu qxif-angle-right

Stichting STOPhersentumoren.nl ontvangt 27.500,-van de Roermond City Swim 2018

RoermmondCitySwim2018

Tijdens een drukbezochte afsluitende bijeenkomst van de Roermond City Swim 2018 hebben vertegenwoordigers van Stichting STOPhersentumoren.nl een cheque mogen ontvangen van maar liefst € 27.500,- uit handen van Léon Op de Coul, de voorzitter van Roermond City Swim. Ook andere goede doelen werden beloond met cheques, samen een totaal van € 60.500,-. 

De organisaties ontvangen de geldbedragen uit de opbrengsten ad € 83.215,65 van het zwemevenement welke op 25 augustus 2018 plaatsvond in de Roer. Die dag zwommen een kleine 300 zwemmers onder toeziend oog van vele duizenden enthousiaste toeschouwers, afstanden tussen 500 tot 2.000 meter in de Roer en de Maas. 

Klaske Hofstee, voorzitter Stichting STOPhersentumoren.nl geeft een eerste reactie: "Wat een geweldig bedrag om grote stappen mee te zetten in de voortgang voor een betere behandeling voor de hersentumorpatiënt. We zaten gewoon te 'wachten' op deze cheque, eindelijk kunnen we beginnen met het hersentumoronderzoek in Maastricht UMC."

Op de foto, Klaske Hofstee en hersentumorpatiënt Leo Geuijen welke de RCS attent maakte op Stichting STOPhersentumoren.nl

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!