Doneer nu qxif-angle-right

Driebergen   -   Met zes autobedrijven in zes verschillende plaatsen ontvangt eigenaar Jaco Knoop van Van der Sluis auto’s Traaij 170  iedere week wel een paar sponsorverzoeken. Aan de meeste kan hij niet voldoen, maar zo nu en dan komt er een verzoek binnen en daar wil hij graag bij helpen.

Op 29 september aanstaande is de jaarlijkse cabriotocht ten behoeve van Stichting STOPhersentumoren.nl. Een Driebergse Stichting die wordt gerund door de Driebergse Klaske Hofstee. Net als Jaco is zij iedere dag druk bezig. Alleen Klaske doet vrijwilligerswerk. Zij wil de kans op genezing verbeteren voor alle hersentumorpatiënten. Sinds dat haar man Nico Faaij een ongeneeslijke hersentumor heeft, zet zij al haar vrije tijd in om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken. Diverse neuro-oncologische onderzoeksgroepen zitten met smart te wachten op de donatie inkomsten die Klaske met haar gezin naar binnen harkt. Zo financiert ze onder andere onderzoek naar hersentumoren in het UMC Utrecht, ErasmusMC Rotterdam en AMC VUmc Amsterdam. Grote ziekenhuizen die niet zonder haar werk kunnen. Klaske heeft al meer dan 50 wetenschappelijke onderzoeken opgestart in de loop der jaren en verschillende hersentumor centra mee helpen op te richten.

“Dat grijpt je toch wel aan” vertelt Jaco, “dat je als patiënt en naaste zoveel kunt doen voor je eigen ziekte. Stil ook wordt je van de gedachte dat dit jonge gezin al 12 jaar met kanker moet dealen. Dan is het voor mij als dealer toch makkelijk om een van onze prachtige cabrio’s uit te lenen zodat Klaske weer mee kan doen met een benefietactie waar ook weer de opbrengsten voor hersenkankeronderzoek zijn.  Samen kun je zo veel meer dan alleen.”

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!