Doneer nu qxif-angle-right

Iedere keer als wij de boekhouding doornemen komen we donaties tegen van mensen die wij kennen, of van nabestaanden van hersentumorpatiënten die wij kenden. Deze week kwam een donatie binnen van de familie van overleden hersentumorpatiënt Rob van Gardingen. Rob was zeer betrokken bij stichting STOPhersentumoren.nl. Zijn broer Hank schrijft het volgende:

"Mijn broer Rob is veel te vroeg overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Rob was een fervent hardloper, en vaste deelnemer aan de halve marathons van verschillende edities van de Venloop. Hij zocht hierbij de uitdaging om zichzelf voortdurend te verbeteren, en daarmee met een fit lichaam én geest de strijd tegen zijn ziekte aan te gaan. Deze strijd heeft hij mede hierdoor lang vol kunnen houden. Het was voor ons dus logisch om hier iets mee te doen.

Ter nagedachtenis van Rob hebben wij daarom een groep van 100 lopers bijeengebracht om gezamenlijk deel te nemen aan de Venloop. De bedoeling was om met 100 lopers minimaal 20 kilometer te wandelen en daarmee tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de bestrijding van hersentumoren door sponsoring van extra onderzoek. Net nadat alle inschrijvingen bevestigd waren is het evenement dit jaar helaas geannuleerd.

Gelukkig hebben alle deelnemers en afgezien van restitutie, zodat we alsnog 3.295 Euro doneren aan STOPhersentumoren.nl. We leveren zo een bijdrage aan broodnodig onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Dat is zeker nu belangrijk. Speciale dank gaat nog uit naar de organisatie van de Venloop, die de helft van het inschrijfgeld heeft kwijtgescholden en, dus ook bijdraagt aan deze actie. Rob zou blij geweest zijn met dit mooie resultaat na een actie. Wanneer we volgend jaar weer meedoen hoor je dat zo snel mogelijk van ons. 

Blijf gezond, en hopelijk tot snel!


Met vriendelijke groeten,
Hank van Gardingen,
Namens familie en vrienden Rob van Gardingen"

 

Dank voor jullie energie, kracht en inzet om dit eerbetoon kracht bij te zetten en zo een prachtige donatie voor hersentumoronderzoek mogelijk te maken.

Bestuur Stichting STOPhersentumoren.nl

 

VenloopVenloop2

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!