Theo Bouwhuis

Theoklein

Theo Bouwhuis, penningmeester bestuur

De penningmeester stelt zich voor

IMG 3384kleinOnze wereld werd volledig op z'n kop gezet toen onze dochter (Bianca) op 30 jarige leeftijd te horen kreeg “U heeft een hersentumor”. Op dat moment weet je je geen raad en ga je in de daarop volgende jaren zoeken naar informatie en mogelijke oplossingen. Zodoende kwamen ook wij ook terecht bij de Stichting STOPhersentumoren.

De diverse actie's die zij voeren gaven ons een bijzonder goed gevoel en zagen de noodzaak van fondsenwerving in. Zo ook Bianca, deze kanjer zet zich tot op heden met volle overgave in voor het inzamelen van donatie's.

Het was voor mij dan ook geen moeilijke beslissing toen Klaske mij vroeg om de functie van penningmeester te vervullen. Met een financiële- organisatorische achtergrond hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de stichting.

Met het doneren aan onze stichting of het sponseren van één van onze actie's draagt U bij om onderzoek naar deze ongeneeslijke vorm van kanker mogelijk te maken. Maar vooral geeft U hiermee hoop aan de vele patiënten jong of oud.

Helpt U mee ?? en G€€f met gulle hand.

Voor verdere informatie verwijs ik U naar de website of onze actie pagina: https://www.stophet.nl/

Theo Bouwhuis

Naast mijn vrijwilligers werk voor Stichting STOPhersentumoren.nl heb ik geen andere functie, ik ben gepensioneerd.