Doneer nu qxif-angle-right

Klaske Faaij

 

Voorzitter bestuur

De voorzitter stelt zich voor

Klaske Faaij

Onze wereld ging op z'n kop toen mijn man Nico Faaij de diagnose kreeg van meervoudige hersentumoren. Na inlezing over primaire hersentumoren en vele gesprekken met specialisten op dit gebied kwamen wij erachter dat deze ernstige vorm van hersenkanker al jarenlang nagenoeg geen vooruitgang boekt op het gebied van genezing. En dat er een schromelijk tekort is aan financiële middelen om goede onderzoeken op te starten en door te ontwikkelen.

Graag help ik de neuro-oncologie te helpen om voor deze ernstige ziekte eerder genezing te vinden en een betere behandeling voor de toekomst sneller naar voren te halen. Als voorzitter voer ik de dagelijkse leiding over deze neuro-oncologische stichting, en houd ik de specialisten zoveel mogelijk vrij van administratieve handelingen. Zodat zij zich kunnen richten op onderzoek, want dat is wat wij nodig hebben.

Met het doneren aan onze stichting geef je als donateur niet alleen geld voor onderzoek naar een nog ongeneeslijke vorm van kanker, maar bovenal hoop. Hoop dat deze vreselijke vorm van kanker, net als andere kankersoorten, ook aandacht en een percentage genezingskans krijgt iets wat bij de oprichting van deze stichting zeker nog niet het geval was. Je geeft daarmee de patiënt een doel om voor te vechten. Wij gaan niet voor meer levensverlenging, wij gaan voor genezing!

Helpt u ons mee?

Klaske Hofstee, voorzitter

Naast mijn vrijwilligers werk voor Stichting STOPhersentumoren.nl heb ik geen andere functie of het moet mantelzorger zijn voor mijn man.