Online doneren

Stichting STOPhersentumoren.nl zit te springen om meer donateurs, want hoe meer donateurs wij hebben, hoe meer stem wij hebben om grote subsidies in de wacht te slepen. Hieronder kun je online doneren, dat gaat allemaal naar algemeen onderzoek. Maar je kunt natuurlijk ook je donatie handmatig overboeken op IBANnummer NL93RABO0136468942 tnv Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen. Hierbij kun je ons precies vertellen waarvoor jij je donatie inzet. Klik hiervoor op deze link: Handmatig doneren

Donatie voor STOPhersentumoren.nl

ANBIVia dit formulier kan via tal van hieronder staande betaalmogelijkheden een donatie aan Stichting STOPhersentumoren.nl gedaan worden.

Dit kan indien gewenst ook ter ere van iemand gedaan worden in het kader van een jubileum, nagedachtenis of om andere redenen. Indien gewenst kan daarbij ook nog een mail-adres opgegeven worden zodat we die persoon of een naasten hiervan een bericht sturen ter bevestiging van dat mooie gebaar.

1

KIES OF VUL EEN EIGEN DONATIEBEDRAG IN

€ 10
€ 25
€ 50
€ 100

2

DONATEUR GEGEVENS

Ik wil doneren op (iemands) naam
  ter ere/steun van
  in nagedachtenis van
  als verjaardag cadeau
  als jubileum cadeau

3

SOORT DONATIE

4

BETAALMETHODE

Kies de gewenste betaalmethode *

Waarom is jouw steun onmisbaar?

Omdat we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de meest voorkomende kankersoorten waar de afgelopen jaren miljarden in zijn gestoken.

Omdat wij helaas geen subsidie van de overheid krijgen is juist daarom jouw bijdrage zo belangrijk.

Dankjewel voor je steun!

Ieder kind heeft recht op toekomst!

Iedere week sterven er twee kinderen door een hersentumor. Dat zijn er iedere week twee teveel! Een hersentumor zorgt voor de meeste slachtoffers onder kinderen met kanker, omdat andere kankersoorten hogere genezingspercentages hebben. Kom in actie en help de toekomst om te buigen.

Jouw steun is hard nodig. Want zonder donaties kunnen we geen onderzoek opzetten en uitvoeren. Word daarom nu donateur en geef toekomst!