Doneer nu qxif-angle-right

Stichting STOPhersentumoren.nl zit te springen om meer donateurs, want hoe meer donateurs wij hebben, hoe meer stem wij hebben om grote subsidies in de wacht te slepen. Hieronder kun je online doneren, dat gaat allemaal naar algemeen onderzoek. Maar je kunt natuurlijk ook je donatie handmatig overboeken op IBANnummer NL93RABO0136468942 tnv Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen. Hierbij kun je ons precies vertellen waarvoor jij je donatie inzet. Klik hiervoor op deze link: Handmatig doneren

Online doneren aan STOPhersentumoren.nl

Via onderstaand formulier kan online, eenmalige of periodiek, aan Stichting STOPhersentumoren.nl gedoneerd worden.

TIP: "Doneren op iemands naam". Bijvoorbeeld als cadeau of ter nagedachtenis. Bij het aanklikken verschijnen er extra velden. Door daarin een adres te zetten mailen wij die persoon over dit mooie gebaar.

1

KIES OF VUL EEN EIGEN DONATIEBEDRAG IN

2

SOORT DONATIE

3

DONATEUR GEGEVENS

  ter ere/steun van
  in nagedachtenis van
  als verjaardag cadeau
  als jubileum cadeau

4

BETAALMETHODE

Kies de gewenste betaalmethode *

Waarom is jouw steun onmisbaar?

Omdat we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de meest voorkomende kankersoorten waar de afgelopen jaren miljarden in zijn gestoken.

Omdat wij helaas geen subsidie van de overheid krijgen is juist daarom jouw bijdrage zo belangrijk.

Dankjewel voor je steun!

Ieder kind heeft recht op toekomst!

Iedere week sterven er twee kinderen door een hersentumor. Dat zijn er iedere week twee teveel! Een hersentumor zorgt voor de meeste slachtoffers onder kinderen met kanker, omdat andere kankersoorten hogere genezingspercentages hebben. Kom in actie en help de toekomst om te buigen.

Jouw steun is hard nodig. Want zonder donaties kunnen we geen onderzoek opzetten en uitvoeren. Word daarom nu donateur en geef toekomst!

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!

Doneer aan Stichting STOPhersentumoren

CBF-keur & ANBI-status

Stichting STOPhersentumoren is een CBF en ANBI erkend goed doel.