Doneer nu qxif-angle-right

STKHVL2Afgelopen week hebben filmopnamen plaatsgevonden voor een reportage van de actie Steppen Tegen Kanker voor de uitzending van de late editie Hart van Nederland op zaterdag 1 augustus 2009. Deze actie heeft nu al meer dan 33.000 euro binnen gehaald voor hersentumorenonderzoek, maar ze willen de 50.000 halen!

Gekleed in prachtige step shirts werden de steppers gefilmd door de TV- ploeg van SBS6 Hart van Nederland. Omdat alles geregeld werd op het laatste moment, en al een aantal steppers in Frankrijk zitten te trainen, wilden 3 leden van het stepteam Highlevel uit Woudenberg speciaal voor dit moment meehelpen om een prachtigeSteppenTegenKanker reportage neer te zetten.

STKHVL1Op de locatie op de Amerongse berg, waar de heuvels tussen de 5 en 8% stijging kennen werd daarom druk heen en weer gestept door het team. Jelle van Hal die het team sinds 3 weken versterkt had het dan ook maar wat zwaar om kampioenen van europees en wereldformaat bij te houden. Het zijn prachtige beelden geworden en we dank iedereen voor hun medewerking op weer een "step" voorwaarts te komen in de hersenkankerbestrijding.

Voor sponsoren van dit geweldige team steppers: www.SteppenTegenKanker.nl
Voor meer foto's zie: www.stepteamhighlevel.nl/fotoboek.php?mode=album&a=97

Voor het interview van Hart van Nederland zie: