Doneer nu qxif-angle-right

Wat te doen als je een hersentumor hebt? Kom in contact met lotgenoten

Is er een hersentumor bij jou of bij een van jouw dierbaren geconstateerd? Dan heb je vaak behoefte aan contact. Contact met lotgenoten kan in dat geval ontzettend fijn zijn. Wij brengen jou graag met deze mensen in contact.

Je staat er niet alleen voor

facebookicon*  Via onze besloten facebookgroep kun je al je vragen stellen. Niet alleen mensen van onze stichting zitten daar voor je klaar, maar ook patiënten zelf. Er is ook nog een besloten contactgroep voor partners van hersentumorpatiënten. Hier tref je geen patiënten zelf in en kun je net nog iets opener zijn met je vragen.

*  Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de neuro-oncologie? Bezoek dan onze jaarlijkse informatiedag. Hierbij krijg je gelijk een “meet & greet” met specialisten, aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Vragen of direct hulp nodig? Stichting STOPhersentumoren.nl helpt jou

Heb je direct hulp nodig? Of zit je met brandende vragen? Je kunt ons altijd mailen. We mailen of bellen je altijd binnen 48 uur terug.

JoostJoost en het gemene spookje

Al eens gehoord van het boek "Joost en het gemene spookje"? In dit boek wordt in Jip-en-Janneketaal de behandeling van een hersentumor uitgelegd. Wil jij graag in het bezit komen van dit boek? Dat heel makkelijk. De meeste neuro-oncologische verpleegkundigen van je ziekenhuis hebben het boek op voorraad liggen. Hebben ze dat niet Mail ons via info@STOPhersentumoren.nl en wij sturen het boek zo snel mogelijk naar je op.

 Evenementen en crowdfundingpagina

Ook evenementen bieden de mogelijkheid om op een hele andere manier samen bezig te zijn met de strijd tegen hersentumoren en tegelijkertijd contact te hebben met lotgenoten. Het contact dat hierdoor ontstaat tussen lotgenoten heeft een diepere lading: het is een gebaar van bemoediging naar mensen die een hersentumor hebben of iemand daaraan hebben verloren. Dat is voelbaar en geeft extra betekenis.

Kijk op onze evenementen calender voor een evenement in de buurt of reis of naar onze crowdfundingspagina www.STOPhet.nl om zelf een actie op te starten.

Het is fijn met iemand te kunnen praten die in dezelfde situatie zit of met iemand die alles al heeft meegemaakt.

 

 

Het magazine over leven met een hersentumor

Lees de aangrijpende verhalen over het leven met een hersentumor.

Heb jij ook zo'n verhaal en zou je daarmee in een volgende editie van ons hersentumormagazine willen staan, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.