3T kiest voor Stichting STOPhersentumoren.nl

3TaHet bedrijf 3T is toonaangevend in het ontwikkelen van diverse elektronica maar zet zich daarnaast tevens in voor het goede doel. Dit jaar is de keuze gevallen op Stichting STOPhersentumoren.nl

Woensdag 16 december heeft hersentumorpatiënt Ruben Veldkamp namens onze stichting een cheque in ontvangst genomen, overhandigt door Ronal3Tbd Posthumus van 3T, met een pracht donatie van € 500,-.   Ruben had Ronald afgelopen zomer persoonlijk leren kennen tijdens zijn vakantie. En zo kwam het gesprek op Ruben zijn gezondheid en zijn de Stichting STOPhersentumoren.nl waar Ruben zich heel hard voor inzet.

Ontzettend bedankt voor deze donatie en alle inzet.

Ter nagedachtenis Ton van Rijn

Op 21 december 2015 zou Ton van Rijn jarige zijn geweest. Geweest, want Ton is overleden. Een hersentumor nam zijn leven op 22 september 2013, en Ton werd daarom maar 47 jaar oud. Ton zijn ouders Antoon en Rie van Rijn waren op 12 juli 2015 maar liefst 60 jaar getrouwd, en als cadeautip hadden ze in hun uitnodiging gezet: “Uw bijdrage in een envelopje wordt zeer gewaardeerd. De familie heeft hier allemaal gehoor aangegeven en op het feest werd er maar liefst een donatie bijeen verzamelt van 600,- euro.

Carin, broer van Ton, verteld; "Ton was een prachtmens! Een lieve man en vader en een geweldige zoon, broer, zwager en oom. Daarnaast een ware vakman en trouwe vriend. ‘n Boom van een man, al ruim 30 jaar werkzaam in de scheepsbouw, waar zijn kennis en ervaring van onschatbare waarde waren. Z’n grote passie was jagen, dat deed hij samen met z’n vader. Ton was altijd bereid om familie en vrienden te helpen met allerlei klussen in en om het huis. De diagnose dat de klachten die Ton eind juni 2012 kreeg werden veroorzaakt door een hersentumor, was voor iedereen dan ook een enorme klap. Ton werd geopereerd en onze ouders kregen het vreselijke nieuws dat het om een hersentumor ging te horen op hun 58-jarige trouwdag op 12 juli 2012.

Na de operatie trok Ton in bij zijn vriendin Corrie, met wie hij in september 2012 is getrouwd. Corrie heeft Ton tijdens zijn ziekte door dik en dun gesteund en liefdevol verzorgd. Er werd een behandelplan voor Ton gemaakt, die bestond uit een serie bestralingen gedurende 6 weken en daarna een chemokuur. Hoewel Ton zich een periode redelijk goed leek te voelen, gaf de scan die in maart 2013 werd gemaakt geen goede uitslag. Opnieuw werd Ton geopereerd, hierna ontstonden er complicaties waardoor Ton een nare periode plat liggend in het ziekenhuis moest doorbrengen met een drain in z’n rug. De chemokuur kon pas hierna worden gegeven, maar deze kuur kon toen z’n werk al niet meer goed doen. Na een scan bleek dat de tumor teveel was gegroeid en hoewel Ton bereid was om door te vechten en heel hard heeft geknokt, was er geen enkele behandeling meer mogelijk. Met pijn in ons hart hebben wij Ton -nog maar 47 jaar oud- moeten laten gaan op zondag 22 september 2013, 15 maanden nadat de diagnose van de hersentumor was gesteld.

Ton’s doel was om de leeftijd van 50 jaar te bereiken, daar ging hij écht voor... a.s. maandag 21 december 2015 zou hij deze leeftijd hebben bereikt. Het mocht helaas niet zo zijn.. Ton leeft voort in onze harten"

grafstuk

 

Donatie van € 1.766,- door benefietconcert

CafeLindeboomZaterdag 12 december 2015 organiseerden de Ierse band Northern lights en de Top 100 band HELB in Eetcafé Lindeboom een benefietconcert ten behoeve van Stichting STOPhersentumoren.nl. Dank zij de vele donateurs kon aan het eind van de avond een cheque worden uitgereikt van € 1.766,- .

Op 14 oktober 2014 is bassist Arjan Sikken overleden aan een hersentumor. Hij mocht maar 50 jaar worden. Hij speelde in de bands, Northern lights en HELB. De bandleden vertellen: “Wij missen hem enorm. Daarom hebben wij een benefietconcert gegeven. Ter nagedachtenis aan Arjan, en omdat meer onderzoek naar hersentumoren noodzakelijk is. “

Nieuwe campagne: Help ons

Met ingang van vandaag 1 december 2015 hebben wij een nieuwe media campagne. "Hersentumor onderzoek staat nog in de kindereschoenen". Help jij ons om deze campgane zo breed mogelijk weg te zetten?

BioscoopSamen verschil maken, dat is waardoor deze campagne werd gecreerd. Viola Rump starte het proces op, met haar vraag: "Hebben jullie ook een bestand wat in de biosoop kan draaien". Klaske Hofste bedacht de beelden,  grafisch vormgever Eelko L'Abee zette de gedachten om in bestanden, en Arjan Roos van RTV Rijnmond maakte er een commercial van, alwaar onze campagne deze week gaat draaien, voor 3 maanden lang.

Maar...............wij hebben jullie ook nodig. Hoe kun je helpen?

1) Deel onze advertentie,  foto of filmpje op je soical media.

2) Zet onze advertentie op je blog of website

3) Zet een stapel van onze visitekaartjes in de poli welke je bezoekt ( visitekaartjes kun je opvragen of ophalen info@STOPhersentumoren.nl )

4) Vraag naar onze poster campgane beelden en hang ze op in het buurthuis, de supermarkt, op je kantoor, op school, achter je raam. Waar maar mogelijk.

5) Vraag of onze advertentie als stopper mag draaien in jouw bioscoop.

6) Download het foto en film materiaal en vraag je eigen regionale TV zender hem ook te laten zien. ( Handlingsfee betalen wij)

BioscoopschermEr zijn nog vele meer manieren om onze campagne weg te zetten. Samen verschil maken. Het is mogelijk! 

Help mee en deel je resultaten met ons. 

 

 

 

 

Wij lopen voor Joke

JokeNijmanklAfgelopen 15 november 2015 was de Zevenheuvelenloop. Een bijzonder groepje hardlopers viel op tussen de vele deelnemers: "Wij lopen voor Joke" stond er in het knal roze op hun shirts te lezen "Steun STOPhersentumoren.nl". Samen hebben ze € 1.370,- euro bijeen gebracht om de missie van Stichting STOphersentumoren te steunen: meer onderzoek is nodig naar hersentumoren. 

Dit groepje renners waren familie, buren en vrienden van Joke Nijman. Zij liepen ter gedachte aan Joke, welke twee dagen na de loop overleed door de gevolgen van haar zeer ernstige ziekte. Eind augustus werd Joke ziek. Ze had vijf hersentumoren in haar hoofd. Helaas was er geen behandeling opgewassen tegen deze agressive tumor groei. Joke mocht maar 60 jaar worden. Wat hadden de renners het graag anders gezien. Heel veel sterkte voor jullie allemaal, om dit grote gemis een plekje te geven.