Na 24 uur voetballen 6.150 euro

De voetbalactie Soccer 24 voor de Stichting STOPhersentumoren op het terrein van BZSV De Blauwwitters zal naar verwachting een bedrag opleveren van liefst ruim 7.000 euro. De 34-jarige Kirsten ten Thije, die lijdt aan een ongeneeslijke hersentumor, en haar man Job kregen van hun vriendengroep na afloop van een etmaal voetballen alvast een cheque van 6.150 euro aangeboden.

Soccer24kl“We zijn hier stil van”, vertolkte een emotionele Job ten Thije de gevoelens van het tweetal, dat door velen werd gedeeld. De indrukwekkende slotbijeenkomst volgde op een zeer geslaagde voetbalontmoeting tussen twee grote teams, die in partijtjes van acht tegen acht speelden en via inkoopbeurten zoveel mogelijk geld binnenhaalden voor het goede doel. “Al op mijn vijfde ben ik met diverse van deze jongens begonnen bij BZSV en we hebben samen hartstikke leuke en mooie dingen gedaan. De afgelopen 24 uur was het ook weer geweldig om dit samen te kunnen doen. Nu aan het eind van zo’n toernooi is het wel even knap moeilijk. Dan sta je stil bij de realiteit en die is heel confronterend voor veel mensen. Dan zie je je vrienden staan en al die mensen die zoveel moeite hebben gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Dat is inderdaad heel emotioneel.”

“Het is geweldig”, voegt Kirsten eraan toe. “We hebben echt van alle kanten hulp gekregen, heel veel mensen hebben zich ingezet om er iets moois van te maken. Het was zonnig weer en iedereen was blij. Maar aan het eind kwam het wel even goed binnen.”


Stichting STOPhersentumoren.nl wil alle vrijwilligers, spelers, donaeurs, de organisatie van dit evenement bedanken voor de geweldige opbrengst en alle aandacht voor Stichting STOPhersentumoren.nl

MSN FUN RUN 2015 succes!

FUNRUNknakkie2klZaterdag 5 juni werd de MSN FUN RUN georganiseerd. Ieder jaar nodigt Michelle Mussche en haar team van MSM Personal training studio alle deelnemers uit een uitdagend parcours te lopen met 20 hindernissen per ronde. Routes, 5, 10 en 15 kilometer. De opbrengst € 2879,50 is wederom voor Stichting STOPhersentumoren.nl

Ongeveer 200 deelnemers stonden bij de start te popelen om te gaan. In groepjes van 15 personen werden ze iedere 2 minuten "los gelaten" op het parcours. Jong en oud, getraind en ongetraind, iedereen kan meedoen met deze loop. Er deed zelfs een hersentumorpatiënt mee met zijn twee dochtertjes. Het parcours bevatte containers, kruip door hindernissen, autobanden, boomstammen, touwladders, water, netten, zand, doolhofpaadjes en nog veel meer.

Samen met het zonnetje werd het een top dag, en we zien iedereen graag volgend jaar weer terug voor nog meer plezier in het teken van het goede doel!

Hou de site in de gaten:  www.MSNFUNRUN.nl voor de inschrijving voor volgend jaar! 

FUNRUNknakkie4klFUNRUNknakkie3klFunrunkleisklFunrunkleis2

Jaarverslag 2014 online

Ons jaarverslag staat online. Ook dit jaar hebben we mooie cijfers behaald. Met de wens dat alle donaterus en sponsoren ons ook in 2015 weer weten te vinden. Want er ligt nog zoveel onderzoek op de plank.

Hieronder zie je een korte samenvatting. Wil je meer weten over onze organisatie, lees dan het uitgebreide jaarverslag 2014 HIER.

Jaarverslag2014HET JAAR 2014

0
betaalde medewerkers

4,7 %
besteed aan kosten fondsenwerving

7
onderzoeken gesubsidieerd

7,5 %
besteed aan kosten beheer en administratie

57
vaste vrijwilligers

77 %
aan onze doelstelling besteed

€ 500,00
besteed aan opleiding onderzoekers

€ 1.039,88
besteed aan awareness en voorlichting

€ 571.066,00
besteed aan onderzoek

€ 742.933,81
verzameld

Ontelbare inzet
van lotgenoten, vrijwilligers, donateurs en deelnemers

STOPhersentumoren over de finish bij Alpe d'HuZes

WiekeFekkesAd6klAfgelopen 4 juni kwam een bijzonder groep over de finish bij het Alpe d’HuZes evenement. Vier wandelaars kwamen lopend met de vlag van Stichting STOPhersentumoren.nl over de streep. Onder hen Wieke Fekkes, de weduwe van Wybe. Zij wilden meer aandacht voor onze stichting, het enige kankerfonds alleen maar voor hersentumoren.

Een groep vrienden heeft Team Wybe opgericht nadat bij hun vriend Wybe in december 2013 een ongeneeslijke hersentumor is geconstateerd. Als vriendengroep willen ze hun machteloosheid omzetten in kracht en strijd door mee te doen met de AD6. Voor hun vriend Wybe is hulp te laat, in april zat Wybe al in een rolstoel en vanaf de zomer bijna volledig bedlegerig. Op 23 december 2014 is Wybe overleden. Geen schijn van kans. Graag willen ze dat Stichting STOPhersentumoren.nl gesteund wordt zodat dit verschrikkelijke leed kan worden voorkomen!

Arno Goes For STOPhersentumoren

ArnoGoesForSSHOok dit jaar organiseerde Arno zijn eigen wielertocht "Arno Goes For STOPhersentumoren" om donaties te werven voor onderzoek naar hersentumoren. Zaterdag 30 mei 2015 brachten 44 deelnemers samen 1.315,- euro op. Een fantastische bijdrage voor het verbeteren van de behandeling en genezingskansen van hersenkanker. 

Arno heeft iets met wielen. Als hij niet in het zadel zit van zijn racefiets, dan zit hij achter het stuur in het busje van zijn eigen koeriersdienst. Zolang hij maar in beweging is. En bewegen voor het goede doel is dan helemaal toppie. Arno is vastbesloten zoveel mogelijk geld op te halen voor hersentumor onderzoek. "Als je leest dat de genezingskans van een kwaadaardige hersentumor nagenoeg nihil is en dat er nauwelijks geld voor onderzoek is, dan kun je niet blijven niets doen" aldus Arno.  En zo zie je Arno aan de start staan bij de verschillende evenementen die Stichting STOPhersentumoren.nl organiseert.  De RideForHope.nl en de Bergentocht.nl.  Allemaal fietsevenementen waar Arno zich voor inzet.

ArnoGoesForSSHb"Nietsdoen is geen optie" zou de lijfspreuk kunnen zijn van deze wielerman. En Stichting STOPhersentumoren is trots op hem en alle aandacht en donaties die hij al jaren weet binnen te slepen voor hersentumoren. Samen sterker. Dank je wel Arno en alle vrijwilligers, sponsoren en donateurs die jij in beweging zet.

 

 

 

 

Pin it