Doe mee op 6 juni met de MSN FUNRUN

Altijd al eens mee willen doen met een hindernissen loop? Zaterdag 6 juni is het zover. De FUNRUN voor stichting STOPhersentumoren.nl

MSNfunrun20142We strijden gezamenlijk voor het goede doel. Door modder en slijk. Over, onder, tussen obstakels door, en dwarsdoor water & zand en we geven NOOIT op! Daar wil jij toch ook aan bijdragen? Te zwaar?  Echt niet!  Iedereen kan mee doen, jong en oud, met conditie of zonder. Je kunt in je eigen tempo het parcours afleggen en je gaat die hindernissen aan die jij fysiek aan kunt. Het gaat er vooral om deze dag dat je plezier hebt in bewegen. Samen bewegen. Voor het goede doel, want de opbrengst gaat naar Stichting STOPhersentumoren.nl.  Mensen met hersenkanker strijden iedere dag. Bij de MSN FUNRUN strijden wij 1 dag mee en steunen wij iedereen die met deze ziekte te maken heeft.

Ga de uitdaging aan, pak je sportschoenen en begin met trainen, maar schrijf je eerst in op de website http://msmfunrun.nl/

funrun2013cMSMfunrun20147funrun2013fMSMfunrun20146funrun2013gfunrun2013a

Succesvolle sportmarathon Sportinstituut Ermelo

Ermelo1Zaterdag 14 maart 2015 vond de jaarlijkse ‘goede doelen actie’ bij Sportinstituut Ermelo plaats. Dit jaar droegen alle sporters hun steentje bij aan Stichting STOPhersentumoren voor Jose Hoogenboom.

De sporters konden zich tegen betaling voor het goede doel inschrijven voor o.a. spinning, racefietsen, wandelen, bootcamp outdoor, bodytraining en Zumba. Na afloop stond er een heerlijke lunch klaar gesponsord door Slagerij van Elten, Plus Klein Ermelo, De Kaasspecialist Harderwijk, Van de Mheen Foodservices en Sport Energy. Ook zorgden Presswood en het D4 team van FC Horst voor een extra geldbedrag. Dankzij alle sponsoren, sporters eErmelo2n medewerkers van Sportinstituut Ermelo kijken we terug op een zeer geslaagde actie, waarbij maar liefst € 1.500,00 opgehaald is voor dit bijzonder goede doel. 

 

Stichting STOPhersentumoren dankt de sporters, vrijwilligers en sponsoren voor hun prachtige donatie. Een symbolische donatie ook, want ieder jaar krijgen ongeveer 1500 mensen in Nederland een primaire hersentumor. Vanwege de kwaadaardigheid van de meeste hersentumoren sterven vier mensen per dag aan een hersentumor. Dat is tweemaal zo veel dan verkeersslachtoffers.

90 jaar

EmiOp 29 januari vierde Mevrouw E. Gruber dat zij 90 jaar mocht worden. Terwijl haar verjaardag in het teken stond van vreugde en dankbaarheid, stond er op de kaart als cadeautip een donatie aan Stichting STOPhersentumoren.

Wat moet je vragen voor je 90e verjaardag?  Mevrouw Gruber wist het wel. Haar zoon Udo is in maart 2009 overleden door de gevolgen van zijn hersentumor. En terwijl de gasten haar verjaardag vierden met het vullen van de magen in haar favoriete stamrestaurant "Donna Louise", werd er ondertussen ook een grote collectebus voor hersentumoronderzoek gevuld. Waaruit een prachtige donatie van € 600,00 euro te voorschijn kwam.

Pin it