Doneer nu qxif-angle-right

Nieuwsberichten Archief 2020

Michael TaylorVerheugd kunnen wij meedelen dat we deze week een kinder neuro-oncologisch onderzoek met de focus op ependymomen hebben gehonoreerd met een grant van 62.650,- van de onderzoeksgroep van Dr. M. Taylor van het Sickkids Research Instituut te Toronto Canada.

Landelijke hersentumorcollecte

Hersentumorcollecte STOPhersentumorenTijdens de Internationale Hersenenweek van 25 oktober tot en met 31 oktober 2020 hebben 63 hersentumorpatiënten, lotgenoten, partners, naasten op Social Media om donaties gevraagd ten behoeve van Stichting STOPhersentumoren.nl. De opbrengst van de collecte was € 16.376,-

Iedere keer als wij de boekhouding doornemen komen we donaties tegen van mensen die wij kennen, of van nabestaanden van hersentumorpatiënten die wij kenden. Deze week kwam een donatie binnen van de familie van overleden hersentumorpatiënt Rob van Gardingen. Rob was zeer betrokken bij stichting STOPhersentumoren.nl. Zijn broer Hank schrijft het volgende:

persfoto 3Bergentocht STOPhersentumoren

 

Driebergentocht brengt € 36.459,- op.

BTPatientsCharterofRights FacebookjpgHandvest van Rechten

Patiëntenorganisaties en professionele verenigingen van over de hele wereld, waaronder Stichting STOPhersentumoren.nl verenigen zich met het Handvest van Rechten

De International Brain Tumor Alliance (IBTA) is verheugd de publicatie van The Brain Tumor Patients 'Charter of Rights aan te kondigen.

OPROEP tot het geven van jullie mening over een nieuw onderzoeksproject wat ErasmusMC wil indienen voor subsidie. "Een biopt versus craniotomie voor de chirurgie van Glioblastoma Multiforme bij 65 jarigen en ouder"
*Iedereen kan mee doen, ook als je niet 65 jaar of ouder bent.*

COVID19 STOPhersentumoren

CORONAVIRUS  (COVID-19)   / Hersentumorpatiënten

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!