Mega donatie € 16.130,- van basisschool leerlingen

StekTijdens de vastenweken van 2016 heeft RK basisschool De Stek te houten geld opgehaald voor hersentumoronderzoek. Dinsdag 5 april mocht bestuurslid Susanne Holtman van de Stichting STOPhersentumoren.nl het geld in ontvangst mogen nemen in de centrale hal van de school onder belangstelling van een groot aantal leerlingen. Amber en Iza, leerlingen van groep 7, hebben de cheque overhandigd met het ongelooflijk grote bedrag van 16.130,75 euro.

De afgelopen periode hebben de kinderen thuis klusjes gedaan om geld te verdienen, ook werden er in het dorp ontzettend veel flessen ingezameld en is er rondom de school een grote sponsorloop gehouden. Dit was een sportieve dag en de kinderen deden erg hun best om zoveel mogelijk rondjes te lopen. De Stichting is ontzettend bij met deze donatie en kan hier weer de veel hersentumor onderzoek van worden gefinancierd.

Postzegels voor STOPhersentumoren.nl

PostzegelSTOPhersentumorenMaak je eigen persoonlijke postzegel van Stichting STOPhersentumoren.nl 

Er wordt in Nederland niet specifiek gecollecteerd aan huis voor hersentumoren onderzoek. Ook wordt dit door onze stichting nog niet gedaan, omdat wij nog te klein zijn als organisatie. Toch zijn er talloze andere manieren waarop je kunt meehelpen meer geld op te halen voor hersentumorenonderzoek. Bijvoorbeeld postzegels versturen en/of verkopen! !

Bestellen doe je als volgt:

Ga naar: https://persoonlijkepostzegel.postnl.nl  Laad ons plaatje van de postzegel in, wat hieronder aan het artikel staat.

Met de pijltjes toetsen kun je postzegel roteren en de afbeelding exact in de postzegel plaatsen. Kies voor de Stichting STOPhersentumoren.nl zegel postzegel omtrek nummer 1, met grijze tekst. Kies als achter grond kleur een witte.

Bestel hoeveel je wilt hebben. Hoe meer velletjes je afneemt hoe goedkoper de postzegel wordt.  Bij een afname van 100 velletjes postzegels (er zitten 10 op een vel) is de kostprijs per postzegel gewoon normaal en komen er geen verzendkosten erbij.

Je kunt het velletje postzegels natuurlijk nog meer personaliseren door er de regel op te typen: Help mee met de hersenkankerbestrijding (o.i.d.).

Hoe kun je aan postzegels een opbrengst overhouden voor Stichting STOPhersentumoren?

Maak een intekenlijst, zet op Koninginnedag een postzegel kraam op en/of ga met je postzegels langs alle familie, collega's, buren, vrienden, kennissen, werk, school, sportvereniging en verkoop ze per velletje voor bijvoorbeeld  12,50 euro. Vervolgens laat je je postzegels drukken bij TNT en houd je er een leuke donatie aan over. Het wordt nog leuker als je de klas van je kind(eren) nichtjes en neefjes en buurkinderen er bij betrekt. (druppel-wordt-olievlek-effect) Hang er eventueel met gesponsorde cadeaus een wedstrijd element aan om het nog leuker te maken om als kind de meeste postzegels voor Stichting STOPhersentumoren.nl te verkopen!

Denk aan vroeger, aan de tijd dat je langs de deuren ging voor kinderpostzegels. Dit is een product wat iedereen nodig heeft en dan ook nog bestemd is voor het goede doel !
Succes!

PostzegelSTOPhersentumoren liggend

Duikers in de bres met Buddy

BuddyDuikerOp zondag 6 maart 2016 maakten de leden van de duikvereniging DCNV.nl een heuse voorjaarsduik met Buddy in de hoofdrol. Vele Buddy's vonden deze dag een nieuw baasje. En, zegt DCNV vol enthoudiastme: "Omdat wij als duikers zeker niet zonder onze buddy kunnen, maar wij er ook van overtuigd zijn dat de Knuffel-Buddy’s een hoop troost kunnen brengen gaan wij door met de Buddy verkoop!".

Het weer zat mee, de chocomel was warm en de Buddy’s waren er in overvloed aanwezig. De bedoeling was om vandaag zoveel mogelijk Buddy’s te verkopen voor het buddy-huis en de strijd tegen hersentumoren. De duik van vandaag was een groot succes. Iedereen was heel enthousiast, Buddy vond het machtig om mee te zwemmen en er zijn maar liefst 41 buddy’s verkocht in totaal voor € 342,-

En wij gaan door!, want wij van DCNV zijn er trots op om zo een warm en liefdevol team van mensen om ons heen te hebben staan. En om meer te kunen betekenen voor kinderen en volwassenen met hersentumoren en zo ook onze knuffels te kunnen bijdragen aan dit goede doel. Iedereen heeft een Knuffel Buddy nodig, want ja ook wij duikers kunnen niet zonder een buddy.

In samen werking met het knuffel-buddyhuis in Hoofddorp hebben we besloten om een stukje in onze winkel in te richten voor het buddy-huis Hoofddorp, zodat er meer en meer Buddy uit mogen vliegen.

Dus vanaf nu kunt u de Buddy knuffels voor het goede doel 5 dagen in de week aankopen voor € 8.- euro bij Duikcentrum Nieuw-Vennep aan de Venneperstraat 13. En ook via ons zal het volledige bedrag naar de stichting STOPhersentumoren.nl gaan.

BuddyDuiker1Wij gaan jullie regelmatig via ons Blog, Facebook of via het knuffel-buddyhuis in Hoofddorp op de hoogte houden van de stand en er zullen later dit jaar nog een aantal evenementen voor dit goede doel volgen.

Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of wilt u Buddy’s bestellen neemt u dan gerust contact met ons op .

Duikcentrum Nieuw-Vennep
Venneperstraat 13
2151AP Nieuw-Vennep
0252-681657
www.dcnv.nl
www.STOPhersentumoren.nl
www.knuffel-buddy.nl

€ 2.500,- van Palet Schilderwerken uit Genemuiden

PaletschilderwerkenVorig jaar bestond Palet Schilderwerken BV uit Genemuiden 50 jaar. Zij hebben dit gevierd met al hun personeel en relaties. Op de uitnodiging van het jubileum hadden ze aangegeven geen cadeaus te willen ontvangen maar verzochten ze een donatie aan Stichting STOPhersentumoren te willen doen. Dat resulteerde in een fantastische cheque van € 2.500,-. Op naar het volgende jubileum!

 

Ladies Night brengt € 4.000,- op

LadiesCircleCuijkDonderdagavond 3 maart 2016 werd in het Grand Cafe de Douairière te Boxmeer door de Ladies Circle 13 Land van Cuijk een fantastische benefietavond georganiseerd voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Standhouders en ondernemers zorgden voor een mooie goody bag en deelnemers, overige sponsoren en hardwerkende ondernemers zorgden voor een cheque van maar liefst € 4.000,-!

Er was door de “Ladies” een avond verzorgd met een mix van ondernemers die van alles aanboden. Van sieraden, bij binnenkomst kregen de dames meteen al een bedeltje van het goede doel, tot beauty stande en een fotograaf Patrick Nomgartz, welke ook de artikel foto heeft gemaakt. De avond werd muzikaal omlijst door verschillende zangeressen en was volledig uitverkocht. Mede organisator Natascha verteld; “Het was een hele geslaagde avond en wij zijn trots op iedereen die heeft bijgedragen.”.

Ontzettend bedankt, Ladies Circle 13 Land van Cuijk, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en deelnemers. Dankzij jullie was het een TOP avond! Wat hebben jullie samen een fantastisch mooi bedrag opgehaald voor STOPhersentumoren!

Meer artikelen...