Doneer nu qxif-angle-right

STOPhersentumoren nieuws update

Het is al weer ruim twee jaar geleden dat Patrick van Schaik is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Er gaat geen dag voorbij dat zijn vrouw en kinderen het niet over hem hebben of aan hem denken. Om Patrick te herdenken hebben ze een tourtocht georganiseerd. 29 mei 2022 werd de eerste St. Patricks Day gereden.

 

St Patrick Day motorZondag 29 mei was het dan zo ver. De St. Patricks Day. Een tourtocht speciaal in het leven geroepen om Patrick van Schaik te herdenken. Patrick hield van motorrijden. Zijn kracht en positieve insteek heeft zijn gezin geïnspireerd om alles uit het leven te halen en in die gedachten voort te leven. Vanuit deze kracht wilden ze ook St. Patricks Day in het leven roepen. Een benefiettocht op de motor, scooter of fiets, om geld bijeen te verzamelen voor meer onderzoek naar de ziekte waar Patrick is aan overleden. Een belangrijke missie. St Patricksday 1St. Patrick Day was een impactvol succes. Het weer was prachtig, de  opkomst groot. Ook de kinderen van Patrick reden mee, waarvan de oudste op Patrick zijn eigen oude Harley.  Er is veel gelachen, er waren ook tranen. Maar de boventoon was de positieve insteek en proosten op het leven. Grote dank aan alle deelnemers, sponsors en hulptroepen! Met een bijzondere herinnering aan Patrick. Wat had hij dit mooi gevonden.

In 2018 overhandigd Patrick zelf een cheque van € 3.000 euro aan onze stichting. Dat zijn de opbrengsten van zijn boek Hersenkreukels via zijn actiesite Hersenkreukels. Daarvoor had hij ook al een keer met allerlei acties € 5.000 euro op weten te halen. In 2024 wil men deze dag wederom organiseren.  Kom je dan ook?  

 


Zie al onze andere nieuwsberichten in ons nieuwsoverzicht en blijf op de hoogte door ons op Facebook, Twitter of LinkedIn te volgen.

 

 

 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!