Keurmerk ANBI:

ANBI KeurmerkDe Belastingdienst heeft Stichting STOPhersentumoren.nl bij aanvang gelijk al voor onbeperkte tijd aangewezen als ANBI – Algemeen Nut Beogende Instellingen.

Dit geeft verschillende fiscale voordelen. Zo mogen donateurs bijvoorbeeld hun giften aan Stichting STOPhersentumoren.nl volgens de geldende regels aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Zie voor meer info op de site Belastingdienst.

Organisaties die de ANBI-status willen, moeten voldoen aan een aantal regels die fatsoenlijk bestuur en beleid waarborgen. Die regels zijn hier te zien. Deze ANBI is dus een waarborg dat de besteding van de donaties en onze boekhouding extra goed gecontroleerd wordt.

Keurmerk CBF:

CBF KeurmerkHet CBF-Keur voor goede doelen is het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) voor de grote landelijk fondsenwervende instellingen (goede doelen) in Nederland. Voor kleinere goede doelen kent het CBF het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen.

Voordat het CBF-Keur wordt verleend, wordt een instelling getoetst op vijf onderdelen: besturen en toezicht houden, beleid, hoe de instelling geld verwerft en hoe de instelling verslag uitbrengt over de activiteiten. Het CBF hanteert op al deze onderdelen strenge criteria, die zijn te vinden op de website van het CBF. Het CBF-Keur wordt voor een periode van drie jaar afgegeven. Tussentijds worden er jaarlijks controles uitgevoerd.Zie hier onze rapportages bij het CBF:  https://www.cbf.nl/organisatie/stophersentumorennl

Zie hier ons Erkenningspaspoort CBF

2016

2017

2018

2019

 

 

Stichting STOPhersentumoren.nl
Hoofdstraat 88
3972 LC Driebergen-Rijssenburg
K.V.K.-nummer: 30229982

Voer actie, help mee

Maak binnen een paar minuten een totaal eigen actiepagina met donatiemogelijkheid aan.

Laat iedereen zien waarom jij wilt dat er meer onderzoek moet gebeuren naar hersentumoren op www.STOPhet.nl

Walk4BrainsUden20172kl

 

Lotgenoten contact

Het is fijn om met anderen te praten die in soort gelijke situaties zitten.

facebookicon

STOPhersentumoren.nl heeft daarvoor de grootste lotgenoten contact groep. Klik HIER om daartoe toegang te krijgen.

Bestemmingsfondsen

Direct doneren voor onderzoek in jouw ziekenhuis of voor een specifieke hersentumorsoort, dat kan bij ons.

Kies waar jouw donatie voor wordt gebruikt.
Help ons mee meer onderzoek mogelijk te maken.

Klik HIER om naar de donatiepagina van bestemmingsfondsen te gaan.

   biopt