Doneer nu

Media archief

Interview Omroep FrieslandUitgebreid interview met de oprichters Klaske Hofstee en Nico Faaij van Stichting STOPhersentumoren.nl voor omroep Friesland.

 

Lees meer...

Een verslag van de actie 'Steppen tegen kanker'. Mensen die de Alpe D'Huez op steppen, fietsen, lopen of rennen om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar primaire hersentumoren.

 

Lees meer...

KnevelVdBrinkHet programma Knevel & Van den Brink nodigde mede oprichter Nico Faaij op 18 augustus 2009 uit vlak nadat hij terug was gekomen van zijn Alpe d'Hueze beklimming op de step.

Lees meer...

20081101_FP_MEDIATV-interview over de door Stichting STOPhersentumoren georganiseerde Walk4Brains als onderdeel van "The International Walk around the World for Brain Tumours".

Lees meer...

TV-commercial Stichting STOPHersentumoren_nlTV-interview over de door Stichting STOPhersentumoren gemaakte eerste hersentumor TV-commercial.

Lees meer...

TV-commercialHier ziet u onze eerste Tv-commercial, tot stand gekomen met een 0,- euro budget dankzij gulle sponsors.

Lees meer...

Steppen Tegen Kanker op SBS6Hier ziet u de reportage van de actie Steppen Tegen Kanker voor de uitzending van de late editie Hart van Nederland op zaterdag 1 augustus 2009.

Lees meer...

Drs Fonnet BleekerRadio-interview met Drs. Fonnet Bleeker over het winnen van de Stophersentumoren stimuleringsprijs 2008.

Lees meer...

Artikel MargrietArtikel uit de Margriet nr. 48 (2008). Hierin staat men stil bij hoe je omgaat met de diagnose primaire hersentumor.

7 pagina's | 5,1 MB (!) | Download

Voor het lezen van dit artikel dient u te beschikken over een PDF-reader. U kunt deze hier gratis downloaden.

Nico FaaijHet programma SBS6 Hart van Nederland heeft een interview met de oprichters van Stichting STOPhersentumoren, 10 maanden na de oprichting daarvan.

Lees meer...

1500hoofdzakenIn de internationale hersenweek, ofwel Brain Awareness Week overhandigde onze voorzitter Klaske Hofstee haar boek 1500 Hoofdzaken.

Lees meer...

doorbraaksbs6STOPhersentumoren Stimuleringsprijs 2009 winnaar boekt internationale doorbraak in de kankerbestrijding met zijn onderzoek.

 

 

 

Lees meer...

doorbraakrtl4In RTL4 met de doorbraak in hersentumor onderzoek dat ook kan leiden tot genezing van andere kanker soorten. 

 

 

Lees meer...

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!