Doneer nu qxif-angle-right

Stichting STOPhersentumoren.nl is een onafhankelijke organisatie gedreven door enthousiaste vrijwilligers, waaronder veel patiënten en hun naasten. Wij ontvangen geen inkomsten via subsidies van de overheid of andere instanties en zijn volledig afhankelijk van uw support. Ongeveer 70% van het onderzoek naar hersentumoren wordt gefinancierd met donatiegelden.

Je kunt online doneren, maar je kunt natuurlijk ook je donatie handmatig overboeken op IBANnummer NL93RABO0136468942 tnv Stichting STOPhersentumoren.nl te Driebergen. Hierbij kun je ons precies vertellen waarvoor jij je donatie inzet:

Waarvoor kun je doneren?

1) Een donatie zonder omschrijving is een algemene donatie en wordt gebruikt voor algemeen onderzoek, dat kan van iedere hersentumorsoort zijn, van ieder ziekenhuis, onderzoeksgroep of specialist. De algemene donaties worden door onze wetenschappelijke advies raad toegekend aan het meest veel belovende onderzoeksproject.

2) Je kunt doneren voor een hersentumorsoort. Voor de kwaadaardige hersentumoren (graad 2, 3 en 4) , voor de meningeomen, de hypofyse tumoren, of voor hersentumoren bij kinderen. Per soort hebben wij een specifiek bestemmingsfonds. Dus maak je een donatie over voor meningeoom onderzoek, dan gaat je donatie naar het mennigeoomfonds en wordt de donatie alleen daar boor gebruikt. Let op dat je bij je onverschrijving dan vermeld dat het naar deze hersentumorsoort moet gaan.

3) Je kunt doneren voor een ziekenhuis, onderzoeksgroep of specialist. Omdat je het ziekenhuis een warm hart toedraagt. Of omdat je de arts graag meer donaties gunt voor het onderzoek waar hij mee bezig is. Maak in dit geval je donatie over onder vermelding van de naam van het ziekenhuis of de naam van de arts. Dan komt jou donatie in het bestemmingsfonds wat op naam staat van dit ziekenhuis of deze arts.

Bijvoorbeeld het ErasmusMC fonds / VUmc fonds / UMC Utrecht fonds / Radboud fonds / etc. of het dr. Taphoorn fonds / dr. van der Top fonds / dr. van der Bent fonds etc.

Help vandaag nog .

Hartelijk bedankt!

Stichting STOPhersentumoren.nl

IBAN nummer: NL93RABO0136468942
BIC code is: RABONL2U