Doneer nu qxif-angle-right

20 mei 2019

Geen controle over hebben

Hersentumor Blog Wendy Smit STOPhersentumoren.nl

Het feit dat ik ongeneeslijk ben en met een monster in mijn hoofd loop oke dit is me overkomen. Leven van MRI naar MRI en altijd maar bidden en hopen dat het klote monster nog steeds stabiel is.'T is echt hopen en bidden iedere keeer weer.

Wat ook bij deze vreselijk ziekte hoort is gedragsverandering. Ik zelf heb het niet in de gaten, maar mijn dierbaren wel. Ik kan om niets ineens boos worden en denk dan later Wendy was dat nou nodig? Nee, eigenlijk niet he, maar ik heb daar geen controle over en dat vind ik vreselijk, want ik wil niemand kwetsen. Dan zeg ik weer hardop klote monster is jou schuld. Verdwijn uit mijn leven. Was ik maar een fee net zoals in tekenilms met een toverstokje. Dan zou ik met dat stokje boven mijn hoofd zwaaien en zeggen Pief Paf Poef weg was die grote boef. Ging het maar zo gemakkelijk, maar daar heb ik ook geen controle over.

Dit is wat ik probeer uit te leggen met deze blog. Over bepaalde dingen van deze vreselijke ziekte geen controle hebben. En dat is hel ergmoeilijk en frustrerend voor me.

Liefs Wendy

 

Meer blogs lezen?

Kijk dan in ons Actieve bloggers overzicht