logoman

 

 

 

 

 

 

Hier vind je onze bloggers. Hersentumorpatienten, partners, ouders, vrienden die hun verhaal doen over wat een hersentumor met hun leven doet. Klik op hun naam om naar het blog te gaan.

Let op:  over de inhoud van het geschrevenen van de bloggers dragen wij geen verantwoordelijkheid. Wel letten wij op de inhoud en taalgebruik.

 Jouw naam

Wil jij ook blogger worden? Laat ons dan 5 van je laatste blogs lezen (max 500 woorden per blog), dan kijken wij of je bij de sfeer van onze pagina past en krijg je je eigen pagina. We plaatsen maximaal 1 blog per week.

MaritSem

Marit van Amerongen       (voor het laatst bijgewerkt 10 november 2017)

Marit is trotse moeder van een lief gezond kind, dochter Sophie en een lief ziek kind, zoon Sem. Sem was 8 maanden oud toen er bij hem een hersentumor werd vastgesteld. Een opticus glioom. Helaas zonder behandel mogelijkheid, anders dan proberen de groei te remmen. We zijn nu ruim twee jaar verder...

Klaske Hofsteekl

Klaske Hofstee ..............  (Voor het laatst bijgewerkt 12 december 2017)

Klaske is de vrouw van Nico Faaij, die de ongelukkige eigenaar is van twee hersentumoren. Een kwaadaardige en en goedaardige hersentumoren.  Toen hun meisjes 1 en 3 jaar oud waren kreeg Nico de diagnose en hebben zij Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht. Klaske schrijft niet alleen over wat haar overkomt als mantelzorger, maar ook kritischer vanuit haar rol als voorzitter.

 HillieVeenemaHillie Veenema     (voor het laatst bijgewerkt 21 maart 2018)

Hillie haar man Henk heeft sinds 2011 een hersentumor. Een pad met hindernissen, pieken en dalen. Een hele zoektocht. Wat Hillie ervaart? Dat het de kunst is om met de dag te leven, te genieten van de kleine dingen en vooral niet te verlangen naar wat was, wat nog gaat komen. We hebben geen invloed op uitslagen, wel op hoe we er mee omgaan. Hillie is 46 jaar en heeft twee zonen van 9 en 12 jaar oud.