Meer mogelijkheden om te steunen

Sponsorkliks

Gratis sponsoren via Sponsorklik

Wilt u STOPhersentumoren ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor STOPhersentumoren directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer iedereen dit zou doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die STOPhersentumoren een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van STOPhersentumoren. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval, a;s u via Sponsorkliks besteld bij Bol.com keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert STOPhersentumoren hier direct van!

Kijk snel of de winkels waar u online shopt ook in het overzicht staan en verdien donaties voor hersentumoren onderzoek.

Klik HIER

   

vriendenloterij

Vriendenloterij

Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen actief Stichting STOPhersentumoren.nl steunen.

Uniek aan de VriendenLoterij is dat de deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen met de helft van hun maandelijkse inleg. Dit heet geoormerkt meespelen.

Wie geen keuze maakt, steunt automatisch de vaste goede doelen van de VriendenLoterij op het gebied van gezondheid en welzijn. Echter daar zit STOPhersentumoren.nl niet tussen.

Wil je dat jou deel van je lot gaat naar hersentumor onderzoek dan dien je dit aan te geven bij de Vriendenloterij. Maak daarom gebruik van Meespelen voor STOPhersentumoren en koppel jouw lot/loten aan onze STOPhersentumore.nl. Wij ontvangen dan ieder kwartaal de opbrengst van jou lot(en) van de VriendeLoterij. Weet je nog meer mensen die ook meespelen met de Vriendenloterij? Haal hun ook over om ons goed doel te steunen. Zo maken we samen nog meer verschil!

Speel mee met de VriendenLoterij voor stichting STOPhersentumoren.nl

vriendenloterij

Hersentumorcollecte STOPhersentumoren

Maak een online collectebus aan.

Heeft u een feestje, verjaardag of jubileum. Of wilt u gewoon iets doen om geld te verzamelen voor meer onderzoek naar hersentumoren? Maak dan een online collectebus aan.

Deze kunt u op social media, twitter, facebook, instagram en/of op uw eigen website plaatsen met uw oproep om te doneren. Een makkelijk manier, met voor ons een fijne donatieopbrengst. Helpt u mee?

Maak hier uw collectebus aan: https://stophersentumoren.digicollect.nl/