Doneer nu qxif-angle-right

Sponsor STOPhersentumoren.nl gratis

stophersentumoren gratis doneren sponsorkliks zo werkt het

Wilt u STOPhersentumoren ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen start via onze SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor STOPhersentumoren.nl directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer iedereen dit zou doen? Vertel dit daarom door aan zoveel mogelijk andere. Bijvoorbeeld door dit bericht op je Facebook en andere social media te delen. Goed doen zonder dat het je extra tijd of geld kost is gewoon leuk en heel sympathiek.

Het werkt heel simpel!

Bijna alle webwinkels doen hieraan mee en doneren ons een commissie voor elke bestelling die via onze SponsorKlikspagina gestart is terwijl u altijd hetzelfde blijft betalen. Alleen als u via onze SponsorKlikspagina naar hun website ging keren ze gegarandeerd die commissie op de bankrekening van STOPhersentumoren.nl uit.

Start all internet aankopen vanaf nu altijd via ons makkelijke webshopsportaal en steun daarmee serieus hersentumor onderzoek.

Maak deze pagina favoriet en de startpagina voor al je internet bestellingen en start vandaag nog STOPhersentumoren.nl te sponsoren bij alle aankopen in de komende jaren. Bang dat je dit in de toekomst vergeet of wil je het jezelf heel snel heel makkelijk maken, lees dan ons artikel "Truc om STOPhersentumoren.nl SponsorKliks nooit te vergeten".

   

vriendenloterij

Steun ons via de vriendenloterij

Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen actief Stichting STOPhersentumoren.nl steunen.

Uniek aan de VriendenLoterij is dat de deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen met de helft van hun maandelijkse inleg. Dit heet geoormerkt meespelen.

Wie geen keuze maakt, steunt automatisch de vaste goede doelen van de VriendenLoterij op het gebied van gezondheid en welzijn. Echter daar zit STOPhersentumoren.nl niet tussen.

Wil je dat jou deel van je lot gaat naar hersentumor onderzoek dan dien je dit aan te geven bij de Vriendenloterij. Maak daarom gebruik van Meespelen voor STOPhersentumoren en koppel jouw lot/loten aan onze STOPhersentumore.nl. Wij ontvangen dan ieder kwartaal de opbrengst van jou lot(en) van de VriendeLoterij. Weet je nog meer mensen die ook meespelen met de Vriendenloterij? Haal hun ook over om ons goed doel te steunen. Zo maken we samen nog meer verschil!

Speel mee met de VriendenLoterij voor stichting STOPhersentumoren.nl

vriendenloterij