Doneer nu qxif-angle-right

Jaarlijks worden er voor STOPhersentumoren door scholen, clubs, instellingen, bedrijven en particulieren vele acties gehouden in het hele land. Deze inkomsten zijn voor onderzoek naar hersentumoren heel erg belangrijk. Zeven van de tien hersentumor onderzoekers hebben een tijdelijk contract. En dit contract wordt alleen verlengd als er genoeg donaties binnen komen.

Een eigen actie opzetten is leuk om te doen, maar je kunt ook met een bestaande wandeltocht of fietstocht meedoen en je laten sponsoren voor hersentumoronderzoek. Op deze manier hoef je niets zelf te organiseren. Het is erg zingevend om mee te helpen meer onderzoek mogelijk te maken en iemand met een hersentumor te steunen of te herdenken.

Veel mensen zijn je al voorgegaan en hebben mooie acties opgezet, waarmee prachtige bedragen zijn opgehaald. Een eigen actie opzetten is leuk om te doen, maar je kunt ook met een bestaande wandeltocht of fietstocht meedoen en je laten sponsoren voor hersentumoronderzoek. Op deze manier hoef je niets zelf te organiseren. Het is erg zingevend om mee te helpen meer onderzoek mogelijk te maken en iemand met een hersentumor te steunen of te herdenken. Zoek een actie die bij je past.

Kijk op www.STOPHET.nl voor voorbeelden van acties om op ideeën te komen. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan denken we met je mee.

Heel veel plezier en succes toegewenst!

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!