Doneer nu qxif-angle-right

Groot benefiet bbq Hoofddiner benefietdiner tegen kankerOp 28 mei 2018 zal er in Hotel Bergse Bossen te Driebergen een groot benefietdiner tegen kanker worden georganiseerd voor alle inwoners van de Utrechtse Heuvelrug en verre omstreken. Partners, vrienden, collega’s, familie en aanhang zijn ook meer dan welkom. Tussen de gangen van het diner door zal een loterij plaatsvinden met fantastische prijzen. Na het diner zal het binnengehaalde bedrag bekend gemaakt worden waarna de avond feestelijk wordt afgesloten.

 

Lekker eten voor meer onderzoek naar kanker

Bij het benefietdiner gaat het erom zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Naast dat de helft van de inschrijfkosten naar kankeronderzoek gaan is er ook een loterij met vele bijzondere items. Noa en Myrthe Faaij (12 en 14 jaar) zullen dit jaar de eervolle taak op zich nemen de loterij in goede banen te leiden. Hun vader heeft al 11 jaar ongeneeslijke kanker. Dat geeft een impact op hun leven die de meesten van ons niet kunnen voorstellen. Meer onderzoek is daarom dringend nodig. Onder de loterij prijzen zijn onder andere items aangeboden door de (Drieberger) middenstand met  waardebonnen voor schoonheidssalon de Pauw, restaurant Brocante, een 1 daagse workshop beeldhouwen, een schilderij t.w.v. € 495,- , een reischeque van Sjalet reizen t.w.v. € 250,-, een 3D camera t.w.v. € 199,- , sieraden van kunstenares Ineke Otte, beddengoed van Dekbed-discounter, Libelle  leespakket en nog veel meer.

Prominente gasten

Onder de gasten zal ook professor Tom Wurdinger zijn van het VUmc Cancer Center Amsterdam, welke in 2015 wereldberoemd werd met zijn onderzoek waarbij 1 druppel bloed straks voldoende zal zijn voor diagnosticeren van kanker. Hij en andere artsen, onderzoekers schuiven graag bij u aan tafel.

Doe ook mee en schrijf je in

Iedereen kan meedoen door zich in te schrijven via overmaking van 50 euro (dat zijn de kosten voor de BBQ , dessert en 1 welkomstdrankje). De bijdrage dient voor 20 mei 2018 te zijn overgemaakt op IBAN nummer NL22INGB 0005.0466.31 t.n.v. Mw. K. Hofstee te Driebergen.

Maandag 28 mei ben je vanaf 17:00 uur welkom bij Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM Driebergen. Het hotel is ook met openbaar vervoer te bereiken. Hotel Bergse Bossen ligt direct tegenover een prachtig natuurgebied met bos en zandduinen waar je heerlijk kunt wandelen vooraf aan het diner.

Als je met de loterij mee wilt doen, zorg er dan voor dat je voldoende euro’s mee neemt als je 28 mei naar Driebergen komt.

 

Recent nieuws-berichten:

Volg ons op twitter voor onze nieuwsupdates

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!