Doneer nu qxif-angle-right

Roermond City Swim stophersentumoren hersentumor onderzoek goede doel7 april 2018 Roermond - De Roermond City Swim vindt dit jaar voor de tweede keer plaats. Een prachtig evenement waarbij de organisatie meerdere doelen voor ogen heeft.

Meer bekendheid voor Roermond, de stad aan het water, met een steeds betere waterkwaliteit, maar ook bevorderen van (zwem)vitaliteit van ouderen en jeugd. Als laatste doel wil de organisatie jaarlijks lokale en regionale goede doelen steunen. Dit jaar is er gekozen voor het Toon Herman huis en voor Stichting STOPhersentumoren.nl.

Om te komen tot het tweede goede doel moest er gestemd worden door de achterban van het goede doel. Stichting STOPhersentumoren.nl kwam uit met de meeste stemmen. Maar ook de vakjury diende nog inhoudelijk te kijken of het goede doel paste bij de ambitie van de organisatie van de Roermond City Swim. Gelukkig is dit het geval en mag Stichting STOPhersentumoren.nl zich vanaf vandaag het 2e doel noemen van de 2e editie van de Roermond City Swim.

 “We zijn ontzettend blij dat we hebben gewonnen,” verteld voorzitter Klaske Hofstee, “niet alleen kunnen we binnen Limburg veel verschil maken met de komende donatie van de Roermond City Swim, ook helpt de organisatie om onze stichting en de nood onder de hersentumorpatiënten in het daglicht te zetten. Het is niet meer van deze tijd dat je als patiënt te horen krijgt bij een kwaadaardige hersentumor diagnose dat er niets tegen te doen is, dat je dood gaat. We mogen nooit de hoop ontnemen van de patiënt, er moet meer geld beschikbaar komen voor onderzoek zodat we de toekomst van al deze patiënten versneld kunnen verbeteren. We hopen dat heel veel mensen mee zullen gaan doen aan de Roermond City Swim.”

Zwem ook mee voor het goede doel

Doe jij op 25 augustus ook mee met de Roermond City Swim, voor de zwemmers, of met de Duck race (zie de website)? Schrijf je dan snel in op de site

roermondcityswim.nl/inschrijven 

 

Help ons helpen

ANBICBF keurmerk stophersentumoren
Doneer nu,
om de genezingskans bij hersentumoren te vergroten!