Doneer nu qxif-angle-right

Hersentumor onderzoek

Waarom weinig hersentumoronderzoek

Hersentumoronderzoek

Waarom zo weinig hersentumoronderzoek?

Kwaadaardige hersentumoren zorgen voor het meeste verlies van levensjaren. Met name omdat het veelal jonge mensen treft. Waarom is er toch maar weinig geld beschikbaar voor onderzoek?
Overzicht besteding en gefinancierd onderzoek per jaar

Besteding aan missie

Gefinancierd onderzoek per jaar

Stabilisatie, verbetering en genezing zijn onze speerpunten. Onderzoekers die met een voorstel komen dat hier op aansluit, komen in aanmerking voor financiering van hun onderzoeksproject.
Hersentumor onderzoek project subsidie aanvragen

Hersentumoronderzoek

Onderzoekproject subsidie aanvragen

Stichting STOPhersentumoren.nl nodigt onderzoekers en projectleiders uit om een subsidieaanvraag in te dienen voor mogelijke financiering welke passen binnen onze missie.
Stimuleringsprijs braintumor award

Besteding aan missie

Stimuleringsprijs Braintumor Award

De jongeren generatie vindt het orgaan hersenen erg leuk om in af te studeren. Maar om ze binnen het vakgebied van de neuro-oncologie te behouden hebben we een stimuleringsprijs in het leven geroepen.
Gelabeld doneren bestemmingsfondsen per ziekenhuis en hersentumorsoort

Gelabeld doneren

Bestemmingsfondsen per ziekenhuis en hersentumorsoort

Bij ons kun je "gelabeld" doneren. Aan je eigen ziekenhuis, of je eigen arts. Zorgen voor elkaar. Zodat we samen zorgen voor meer onderzoek naar hersentumoren. #Samenbeter
Wetenschappelijke adviesraad

Adviesraad

Wetenschappelijke adviesraad

Onze wetenschappelijke adviesraad (WAR) helpt ons bestuur waar nodig, om te komen tot de meest beste onderzoekfinanciering of besluiten. Zij weten exact wat er speelt binnen de neuro-oncologie.
 Hersentumoronderzoek Lopende trials, studiebehandelingen

Hersentumoronderzoek

Lopende trials, studiebehandelingen

Indien de standaard behandelingen per markersoort niets meer uithalen voor een specifieke soort hersentumor is het soms nog mogelijk om aan een studie deel te nemen. Zie hier een overzicht.
Besteding en missie stophersentumoren transparantie in een oogopslag

Besteding aan missie

Transparantie in één oogopslag

Het CBF-Erkenningspaspoort maakt op een duidelijke manier de belangrijkste informatie van een erkend goed doel zichtbaar. Alle informatie in het paspoort is door het CBF goedgekeurd.