Doneer nu qxif-angle-right

Steun ons

Help ons helpen

Waarom zijn er donaties nodig?

Hersentumoronderzoek krijgt van alle medische geld verdeling het minste geld. Omdat hersentumoren een zeldzame ziekte zijn. En geld wordt verdeeld op basis van aantallen patiënten. 

Doneren

Online doneren

Samen een groot verschil maken in onderzoek en genezing van hersentumoren. Om de knapste wetenschappers de meest veelbelovende onderzoeken te laten uitvoeren. Daarom is elke euro bij ons zeer welkom.

Doneren

Actie voeren

Samen verschil maken. Dat kan! Via onze eigen crowdfundingpagina kun je makkelijk een actie aanmaken, om onder familie, vrienden, collega's fondsen te werven voor hersentumoronderzoek. Help je ons mee om de toekomst te veranderen?

Doneren

Maak een online collectebus aan

Wij houden geen collectes aan de deur. Heb je een feestje of jubileum, of wil je mee doen met één van onze online collectes in maart of oktober? Maak dan graag een online collectebus aan.

Doneren

Doneren ter nagedachtenis van

Overweegt u om een donatie te vragen bij het afscheid van  uw dierbare? Maak dan een persoonlijke ter nagedachtenis pagina aan waarvan u bijvoorbeeld de link op de rouwkaart kunt vermelden.

Doneren

Donaties ter ere van

Heeft u ook een dierbare moet verliezen aan deze ziekte en wilt u ons helpen om de gevolgen ervan tot een halt te roepen? Overweegt u dan om uw dierbare hier te gedenken en ter ere van hem of haar een donatie te doen.

Periodiek doneren

Schenkingsovereenkomst belastingdienst

Structurele steun helpt ons om een goede continuering te geven aan het wetenschappelijke onderzoek naar de genezing van hersentumor patiënten. Help ons 5 jaar en maak uw donatie aftrekbaar.

Periodiek doneren

Doneer via een notariële akte

Wij verzorgen voor de afhandeling bij de Notaris. Bij een jaarlijkse donatie van meer dan 250 euro neemt Stichting STOPhersentumoren.nl de notariskosten voor haar rekening.

Periodiek doneren

Zelf periodiek doneren via de eigen rekening

Wil je regelmatig doneren, maar snel en makkelijk je donatie kunnen wijzigen of opzeggen? Maak dan een periodieke overschrijving aan van je rekening naar ons IBAN nummer: NL93RABO0136468942.

Doneren

Doneren via het Vriendenfonds

Heb je loten van de Vriendenloterij? Koppel dan je lot aan onze stichting. Wij staan onder clubs en verenigingen vermeld. Zo zorg je dat wij  maandelijks een donatie krijgen van jouw lot. Makkelijker bestaat er niet.