Doneer nu qxif-angle-right

Over ons

Missie STOPhersentumoren.nl

Ons doel

Onze missie

Wij willen zorgen dat de toekomst van de hersentumorpatiënt in Nederland versneld vooruit gaat, door betere behandelingen en hogere genezingskansen. Hiervoor is meer onderzoek nodig.

Organisatie

Bestuur en adviseurs

Stichting STOPhersentumoren.nl draait op de kracht van vrijwilligers. Bestaande uit gepassioneerde professionals en betrokken hersentumorpatiënten en of hun naast betrokkenen.

Keurmerk

ANBI en CBF keurmerk

De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Het CBF houdt toezicht op Erkende Goede Doelen. Zij toetsen of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Documenten

Downloads

Via deze knop tref je afbeeldingen, posters, folders die je kunt gebruiken om actie te voeren voor meer hersentumoronderzoek. Alsook onze jaarverslagen en ons beleidsplan.

Nieuws

Artikelen

Op onze nieuwsartikelenpagina vind je nieuws en andere belangrijke zaken, die we graag met onze donateurs willen delen. Heb je zelf nieuws te delen, laat het ons dan weten via info@STOPhersentumoren.nl

Nieuws

Social Media

Op onze social-pagina vind je ons nieuws en andere belangrijke zaken, die we graag willen delen. Daarnaast kan middels de zoekoptie ook snel de gewenste informatie gevonden worden.